#Bouwsector

1 juni Dag van de Bouw

Op zaterdag 1 juni vindt de achtste Dag van de Bouw plaats. Op die dag stellen leden van Bouwend Nederland hun bouw- en infraprojecten open voor het publiek.

De Dag van de Bouw maakt onderdeel uit van de campagne ‘De Bouw maakt het‘. Het is de bedoeling dat geïnteresseerden zien hoeveel de bouw te bieden heeft en welke hoogstandjes er worden uitgevoerd. Vorig jaar bezochten 115.000 mensen een bouwlocatie.

Een van de projecten die te bezoeken is, is het Mauritshuis in Den Haag. Dit museum wordt momenteel gerenoveerd en dat vraagt om nogal wat inventieve oplossingen. Het gebouw stamt uit de zeventiene eeuw en wordt ondergronds verbonden met een tegenovergelegen art-decogebouw. Daarvoor moest de fundering van het art-decogebouw gevijzeld worden. Om het project te bezoeken, moeten geïnteresseerden zich wel inschrijven via de betrokken aannemers.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Lees meer over de verbouwing van het Mauritshuis op de site van Bouwwereld

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.