#Bouwsector

100 jaar bouwbedrijf Valkenburg

Op 25 april bestond bouwbedrijf Valkenburg BV uit Nieuwerkerk aan den IJssel 100 jaar en dat werd op donderdag 8 mei gevierd met een jubileumreceptie.

Kunstwerk

De medewerkers van het bouwbedrijf boden de directie een glaskunstwerk op een voet van cortenstaal aan. In plaats van cadeau’s had ’team Valkenburg’ aan de gasten een gift gevraagd voor stichting Madalief, die in Madagaskar wees- en straatkinderen opvangt. Tijdens de receptie werd bekend gemaakt dat er ruim 6.000,- euro voor de stichting is opgehaald.

Historie

Bouwbedrijf Valkenburg werd in 1914 opgericht door timmerman Piet Valkenburg. Vanaf 1984 is het bedrijf eigendom van de familie Reijm, maar de naam Valkenburg is altijd gebleven. Het bedrijf is sinds de oprichting gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en heeft momenteel 30 medewerkers. Het bedrijf werkt in de seriematige woningbouw, utilitaire gebouwen, bungalows en woningen in de vrije sector, maar doet ook verbouwingen en onderhoud van particulieren woningen, winkels, diagnostische centra en utiliteitsgebouwen. Ook voor diverse vastgoedbeheerders verzorgen zij de verbouwingen en het onderhoud.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.