#Bouwsector

1000 ondernemers met financiële problemen geholpen

business, startup, fail, deadline and people concept - creative team with computer and files solving problem in office

De landelijk werkende non-profit stichting MKBDoorgaan.nl, voorheen MKB Doorstart, heeft een mijlpaal bereikt met het helpen van 1000 ondernemers. De stichting, gestart in 2014, helpt ondernemers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden. Veel voorkomende vragen hebben betrekking op financiering, kennis van (geld)zaken, algemeen bedrijfsadvies of de behoefte aan ondernemerscoaching.

MKBDoorgaan.nl kan ondernemers onafhankelijk en kosteloos helpen op het gebied van financiering, bedrijfsadvies en coaching. De afgelopen jaren deden 1000 ondernemers hier al een beroep op.

Beschikbaar in heel Nederland

Bij het helpen van de 1000 ondernemers waren 2200 werknemers gemoeid, waarvan 1200 als kwetsbaar zijn aan te merken. 60 procent van de ondernemers werd geholpen op het gebied van advies en coaching. 40 procent kreeg hulp bij het vinden van financiering. De dienstverlening is beschikbaar voor ondernemers in heel Nederland. In de provincies Flevoland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel en Zeeland kan MKBDoorgaan.nl extra diensten aanbieden dankzij ondersteuning vanuit provincies en gemeenten. Daarnaast werkt MKBDoorgaan.nl ook samen met verschillende instanties als banken, een energiemaatschappij en een bierbrouwerij om vroegsignalering te organiseren.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.