#Bouwsector

20.000 reviews op Bouwnu

Vergelijkingssite bouwnu.nl heeft de 20.000ste review van een consument ontvangen. In dit geval door een tevreden klant uit Oud-Gastel over de prestaties van Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V. uit Zundert.

Op de review- en vergelijkingssite voor de bouw – geïntroduceerd in 2014 – geven klanten feedback op de prestaties van aannemers op het gebied van onder meer (seriematige) nieuwbouw, verbouw, renovatie en aan-, op-, en uitbouw. Jaarlijks reikt Bouwnu ook prijzen uit voor de best beoordeelde bouwbedrijven, in verschillende categorieën.

Gemiddeld 7,6

Steeds meer bouwbedrijven vinden hun weg naar het platform om zichzelf op transparante wijze te profileren door middel van reviewmarketing. Gemiddeld ontvangen bouwers een mooi rapportcijfer van 7,6 voor hun werkzaamheden. Die tevredenheid vertaalt zich ook terug in het aantal aanbevelingen: maar liefst 87,6% van de consumenten raadt anderen hun aannemer aan.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.