#Bouwsector / Partnercontent

5 redenen waarom een Volkswagen Crafter een uitstekende bedrijfswagen is voor aannemers

Een Volkswagen Crafter is volgens het merk zelf ‘volledig toegesneden op de behoeften van klanten’. Hiermee legt het Duitse merk de lat zeer hoog voor zichzelf maar uit de praktijk blijkt dat dit zeker geen grootspraak is. Een Volkswagen Crafter is een uitstekende optie als je als aannemer een nieuwe bedrijfswagen zoekt. Om deze stelling te onderbouwen hebben we hieronder 5 redenen op een rijtje gezet waarom een Volkswagen Crafter een uitstekende bedrijfswagen is voor aannemers.

Even voorstellen: de Volkswagen Crafter

Voor veel mensen heeft de Volkswagen Crafter geen introductie nodig. Het model is in 2006 geïntroduceerd als vervanger van de LT. De Volkswagen Crafter is de grootste bestelwagen in het modellen aanbod van het merk. Als je de Crafter ziet, herken je wellicht de lijnen van de Mercedes Sprinter. Dit klopt helemaal. De Crafter is ontstaan uit een samenwerking tussen Volkswagen en Mercedes Benz. De tweede generatie Volkswagen Crafter (de modellen die geproduceerd zijn vanaf 2016) is in volledig eigen beheer ontwikkeld.

5 redenen waarom de Volkswagen Crafter interessant is voor aannemers

Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de Volkswagen Crafter is het bieden van klantgerichte transportoplossingen met de hoogste efficiency. De Volkswagen Crafter kan dan ook omschreven worden als praktisch, innovatief en efficiënt. Hiermee komen we automatisch op de 5 redenen waarom de Volkswagen Crafter interessant is voor aannemers.

  1. De Crafter is leverbaar in verschillende lengte- en hoogtematen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Volkswagen Crafter met een lengte van 6 meter, een hoogte van 259 cm en een wielbasis van 364 cm. 
  2. Je hebt de keuze uit drie aandrijfmogelijkheden: voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of en vierwielaandrijving. Deze aandrijfmogelijkheden zijn te combineren met meerdere 2.0 TDI krachtbronnen: 102, 122, 140 of 177 pk.
  3. De Volkswagen Crafter zit vol met veiligheids- en assistentiesystemen. Mede daarom werd hij ooit International Van-of-the-Year.
  4. De Volkswagen Crafter biedt een uitzonderlijk rijgemak dat wordt gerealiseerd door een vrij verticaal geplaatst stuurwiel en een goed in de hand liggende schakelpook.
  5. De Crafter wordt geleverd in verschillende uitrustingen. Je kunt kiezen voor de Trendline maar de Comfortline en de Highline vormen de overtreffende trap.       

Je kunt nu ook kiezen voor de Volkswagen e-Crafter

Hecht je als aannemer veel waarde aan duurzaam ondernemen? Dan kun je ook kiezen voor de Volkswagen e-Crafter. Met z’n 35,8 kWh batterijpakket heeft de Volkswagen e-Crafter )volgens de fabriek) een actieradius van 173 km. Laden kan thuis of op het bedrijf via een conventionele 230V-aansluiting. Als je gebruik maakt van een 40 kW gelijkstroom-laadstation, kun je de accu binnen 45 minuten voor 80% opladen met behulp van de snellaadfunctie. Tot slot is het goed om te realiseren dat de e-Crafter welkom is in elke milieuzone. Deze bedrijfswagen stoot immers geen schadelijke stoffen uit.

Dit artikel is partnercontent van Dutch Vans.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.