#Bouwsector

5000 euro voor bijzondere bouwbijdrage

De Lighthouse Award beloont een bijzondere bijdrage aan de bouw van een persoon, project of organisatie. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 5.000 euro. Indienen kan nog tot eind januari.

Deze tweejaarlijkse prijs van de Lighthouse Club honoreert een persoon, project of organisatie die een buitengewone bijdrage levert aan de ontwikkeling van de bouwsector. Men kan zichzelf, zijn organisatie, een project, of anderen aanmelden. De jury beoordeelt de inzendingen op kennisniveau, innovatiekracht, duurzaamheid, samenwerking en op maatschappelijke, culturele, of bestuurlijke relevantie. Juryvoorzitter Henk van de Wiel: “We zijn op zoek naar de echte parels in de bouw, naar die initiatieven die onze markt vernieuwen, veranderen en verbeteren.”

Drie nominaties

De Award wordt tijdens de jaardag van de Lighthouse Club op 21 april 2016 in Maastricht uitgereikt. Uit de inzendingen kiest de jury drie nominaties. De winnaar krijgt een Award en een geldbedrag van 5.000 euro. De andere twee genomineerden krijgen een eervolle vermelding en een geldbedrag van 1.000 euro. Alle informatie over de Award staat op de website van de Lighthouse Club.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.