#Bouwsector

7000 bezoekers voor Renovatie en Monument 2019

De vakbeurzen Renovatie en Monument – die van 14 tot en met 16 mei zijn gehouden in de Brabanthallen – hebben bijna 7000 bezoekers getrokken. Voor de Renovatie was het de zesde editie. Monument werd voor het eerst gehouden.

Op Renovatie brachten zo’n 125 gebouwenverbeteraars hun nieuwe technieken, producten en toepassingen onder de aandacht. Net als voorheen, lag de nadruk op praktische oplossingen waarmee men gelijk aan de slag kan: zo min mogelijk theoretische vergezichten dus, maar heel veel direct toepasbare kennis.

Monument gaat over herbestemming, restauratie, onderhoud en verduurzaming van onroerend erfgoed. Ook hier trof men praktische oplossingen: zo’n 85 specialisten lieten zien wat er mogelijk is, terwijl men in de theaters werd geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de sector.

De beurzen werden bezocht door in totaal 6.963 geïnteresseerden, een stijging van ruim 37% ten opzichte van vorig jaar. Specifiek voor Monument passeerden 2.133 bezoekers de poort van de Brabanthallen.

Volgend jaar vinden Renovatie en Monument plaats op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 mei, wederom in de Brabanthallen in Den Bosch. Later dit jaar houdt organisator 54Events een nieuwe vakbeurs PREFAB. Deze vindt plaats op 8, 9 en 10 oktober; gelijktijdig met Vakbeurs Energie, Industrial heat & Power en Ecomobiel.

Uitzending gemist: dagjournaals

Bekijk hieronder (nogmaals) de dagjournaals die Aannemervak.nl maakte op de beursvloer.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.