#Bouwsector

Aanmelden voor DigiDare Award kan tot 10 juni

SBB Ontwikkelen en Bouwen won de DigiDare Award in 2021

Nog tot 10 juni 2022 kan er ingeschreven worden voor de DigiDare Award. Met de Award vragen initiatiefnemers BIM Loket en digiGo aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving.

De DigiDare Award is voor alle professionals, samenwerkingsverbanden en organisaties die trots zijn op het resultaat dat zij geboekt hebben met digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving. Elke professional, ongeacht achtergrond of ervaring, kan meedoen.

Doel

Het belangrijkste doel van de prijs is om te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken, rechtstreeks uit de praktijk. Medio juni wordt de shortlist gepresenteerd en in september worden de finalisten bekendgemaakt. De bekendmaking van de winnaar van de DigiDare Award 2022 vindt plaats tijdens de “Finale D-Day 2022” op 7 oktober.

Vorige winnaar

Vorig jaar won SBB Ontwikkelen en Bouwen de DigiDare Award 2021. SBB heeft digitale informatiekaarten ontwikkeld met eenduidige verwachtingen en duidelijke communicatie als vertrekpunt. “Met de kaarten kunnen we afspraken nog veel beter standaardiseren en vastleggen”, aldus de prijswinnaar destijds. “Dit leidt tot een veel betere risico-inventarisatie en optimale grip op het proces. Vooral de visualisatie van onderdelen per fase is uniek en van grote waarde voor de beelddenkers die wij techneuten nu eenmaal zijn.”

Naar de website van DigiDare Award

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.