#Bouwsector

Appwiki App Center voor het mkb

Appwiki, het adviesplatform voor bedrijfssoftware, heeft het Appwiki App Center ontwikkeld. Het platform biedt één overzicht met de integratiemogelijkheden van business apps. Zo krijgt het mkb inzicht welke softwareaanbieders met elkaar integreren.

Binnen het Appwiki App Center kunnen ondernemers de eigen software opzoeken en in een oogopslag zien welke andere business apps daarmee integreren. Vervolgens kunnen zij de selectie van integraties verfijnen door te filteren op een aantal categorieën, zoals boekhouding en urenregistratie.

De koppeling tussen de programma’s zorgt er voor dat bedrijfsgegevens van de verschillende disciplines op elkaar zijn afgestemd. Dit bespaart ondernemers tijd omdat bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeven worden ingevuld. Bovendien worden aanpassingen realtime doorgevoerd omdat alles wordt gesynchroniseerd. De bedrijfsinformatie is dus altijd up-to-date.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.