#Bouwsector

BAM Woningbouw wint Gouden Duimstok

BAM Woningbouw is de winnaar geworden van de Gouden Duimstok. Dat is een nieuwe prijs van Vereniging Eigen Huis voor de meest klantgerichte nieuwbouwinnovatie. BAM kreeg de meeste stemmen van de leden van de vereniging voor het concept Victor&Wonen. Daarbij wordt de nieuwbouwwoning helemaal naar wens van de koper wordt afgewerkt. Op die manier kan het huis direct worden ingericht en bewoond.

BAM Woningbouw heeft samen met interieurdesigner Victor Meuwissen woningontwerpen gemaakt met diverse woonsferen en leefstijlen. De klant kiest, de bouwers maakt het huis precies zoals het is besteld. Bekijk meer in het filmpje onder dit bericht.

Rob Mulder, directeur van Vereniging Eigen Huis, over Victor&Wonen: “Daar worden mensen weer blij van, want vrijwel altijd moet de koper zelf aan de slag in een kale cascowoning, met onnodige extra kosten en ergernis met aannemers en leveranciers.”

Koplopers

Vereniging Eigen Huis reikt de Gouden Duimstok dit jaar voor het eerst uit. Mulder: “We willen koplopers in de bouw als voorbeeld stellen voor de hele branche. Want gek genoeg laten veel bouwers nog steeds niet zien dat ze nu anders werken dan in het verleden. Toen hadden ze de luxe dat kopers in rijen stonden en hoefden ze naar hun woonwensen niet te luisteren. Dat kan nu echt niet meer.”

https://www.youtube.com/watch?v=Y_jJDzhTFzw

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.