#Bouwsector

BBG maakt kans op Business Succes Award

Door als branchewinnaar in de Utiliteitsbouwbranche uit de bus te komen, maakt BBG kans op de Nationale Business Succes Award 2015. Een award voor gezonde ondernemingen met visie en ambitie.

Vijf van de genomineerde bedrijven komen – door een stemmogelijkheid – in de finale. Het winnende bedrijf krijgt de bokaal uitgereikt van Jan Peter Balkenende. BBG is voor haar utiliteitsprojecten door de Nominatiecommissie vorig jaar tot winnaar van deze branche uitgeroepen. En was hiermee te zien in het tv-programma De Succesfactor. “Op deze nominatie zijn wij trots”, aldus eigenaar Gert van de Goor. “Een uitwerking van hard werken door onze medewerkers, samen met architecten, onderaannemers en leveranciers. Met natuurlijk als doel een optimaal resultaat voor de klant neer te zetten.”

Stemmen

BBG maakt nu kans op de Award door zoveel mogelijk stemmen te ontvangen. De Nominatiecommissie heeft voor BBG gekozen vanwege haar reputatie op het gebied van realisatie van bedrijfspanden. Daarbij is het onderscheidend vermogen (bouwen is meer dan het realiseren van een project) en de positie in de markt (vooruitstrevende instelling ook in economisch moeilijkere tijden) in ogenschouw genomen.

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.