#Bouwsector

BCF-praktijkdag tijdens open BIM Week

BuildingSMART Benelux houdt maandag 26 oktober de BCF-praktijkdag tijdens de open BIM Week 2015. Tijdens deze praktijkdag op de TU Eindhoven wil BuildingSMART vanuit het oogpunt van de gebruiker BCF – wat staat voor BIM Collaboration Format- onder de aandacht brengen.

Deelnemers krijgen antwoord op vragen als:

  • Waarvoor is BCF bedoeld?
  • Wat kunt u ermee?
  • Met welke softwarepakketten werkt het?

Daarnaast krijgen bezoekers de mogelijkheid om zelf te testen met het formaat en de verschillende (vrij) beschikbare plugins voor verschillende merken modelleersoftware. Hierbij krijgen bezoekers advies van meer ervaren gebruikers. Van de ervaringen die worden opgedaan tijdens deze dag zal een overzicht worden opgesteld door buildingSMART wat zal worden opgenomen in het Nationaal BIM Handboek. Klik hier voor het programma, klik hier voor aanmelding. Lees hier een eerder artikel over BCF uit Aannemer.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.