#Bouwsector

Beste bouwer en verbouwer 2017 volgens Bouwnu

Remco Harink en Martijn Blankenvoorde van Vosman en Edwin Groot van bouwnu.nl

Hunebouw, Bouwbedrijf Vosman en Bouwbedrijf J.P. Leguijt zijn in de prijzen gevallen bij de beoordeling van de Beste Bouwer en Beste Verbouwer van 2017. Reviewwebsite Bouwnu.nl reikte deze prijzen dit jaar voor de tweede keer uit op basis van de reviewscores die in 2017 door consumenten zijn gegeven.

Op Bouwnu.nl geven consumenten een review op basis van hun ervaringen met de nieuwbouw of verbouw van hun woning. Met bijna 10.000 reviews is het de grootste vergelijkingswebsites op woningbouwgebied. Bouwnu.nl kent de prijzen toe in drie categorieën. Voor alle categorieën geldt een minimum van 10 reviews. De winnaars ontvingen uit handen van Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen en initiatiefnemer van bouwnu.nl, een prijs.

Beste Bouwer nieuwbouw tot 50 reviews

HuneBouw uit Hoogeveen heeft de prijs gewonnen voor Beste Bouwer 2017 van 10 tot 50 reviews. Met een 8,8 gemiddeld spraken de klanten hun tevredenheid uit op bouwnu.nl. “We zijn een bedrijf met betrokken medewerkers en leveren hoge kwaliteit. En dat is nu beloond met deze mooie prijs”, reageert directeur Klaas Graveland.

Beste Bouwer 2017 HuneBouw
Richard Graveland en Klaas Graveland van HuneBouw en Edwin Groot van bouwnu.nl

In deze categorie werd Bouwbedrijf J. Timmer uit Putten 2e met een 8,6. De Vries en Verburg Bouw uit Stolwijk werd 3e met een 8,5.

Beste Bouwer nieuwbouw 50+ reviews

Bouwbedrijf Vosman uit Raalte heeft met gemiddeld een 9,3 de prijs voor de Beste Bouwer 2017 met 50 of meer reviews gewonnen. Vorig jaar won Vosman de prijs voor Beste Bouwer van 10 tot 50 reviews. “We merken 100% dat we nieuwe klanten hebben gekregen door het behalen van de prijs. We gaan komend jaar ook alle klanten weer om reviews vragen”, reageert Remco Harink, directeur.

Beste Bouwer 2017 Vosman
Remco Harink en Martijn Blankenvoorde van Vosman en Edwin Groot van bouwnu.nl

In deze categorie is Bot en van der Ham – Thuis in Bouwen uit Meerkerk 2e geworden met een 8,0. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort is 3e geworden met een 7,8.

Beste Verbouwer

Bouwbedrijf J.P. Leguijt uit Krommenie heeft met gemiddeld een 9,8 de prijs voor de Beste Verbouwer 2017 met 10 of meer reviews gewonnen. “Sinds 1,5 jaar zijn we begonnen om de link naar de Bouwnu-vragenlijst mee te sturen bij iedere factuur. Ik wist eigenlijk niet dat er een jaarlijkse prijs voor was. Maar nu we hem hebben zijn we er erg blij mee! Een mooie beloning”, aldus Jan Piet Leguijt, directeur.

Beste Verbouwer 2017 Leguijt
Jan Piet Leguijt en Jose Overeen van Bouwbedrijf J.P. Leguijt en Edwin Groot van bouwnu.nl

De 2e plaats in deze categorie werd behaald door Aannemersbedrijf Schotte BV uit Pijnacker met een 9,7. Basic Kunststof Kozijn en Dakkapel BKKD uit Den Haag werd 3e met een 9,3 in deze categorie.

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.