#Bouwsector

Beurs GEVEL: 8 tot 10 februari 2022

Van 8 tot 10 februari volgend jaar vindt de beurs GEVEL 2022 weer plaats. De organisatie belooft een beurs die groter is van opzet dan voorheen. Thema van de beurs is ‘Inception’, wat zoveel betekent als start of aanvang.

Stands en innovatietheater

GEVEL wordt elke twee jaar georganiseerd om ervaring en kennis uit wisselen over het ontwerp en de engineering van de gebouwschil. In twee hallen kunnen bezoekers een kijkje nemen bij deelnemende bedrijven en deelnemen aan diverse activiteiten en presentaties. In het innovatietheater wordt een programma gepresenteerd met lezingen van zowel exposanten als onderwijsinstituten en brancheorganisaties. Leuk detail voor de oplettende bezoeker: de plattegrond van de beurs vormt het woord en de cijfers GEVEL 2022, bedacht door architect Marco Romano.

Visie op inception

Midden op de beursvloer komt de GEVEL Arena. Hier presenteren drie architectenbureaus hun visie op het thema inception. UNStudio uit Amsterdam opent op dinsdag 8 februari met een internationaal perspectief op materiaalinnovatie, klimaat en nieuwe energiebronnen. Met Toko Fuze uit Rotterdam is het programma op woensdag 9 februari gericht op samenwerking, samenleving en co-creatie met een hoge mate van circulariteit. Vakwerk architecten uit Delft ziet architectuur als Gesammtkunstwerk. Zij presenteren deze visie op donderdag 10 februari.

Meer informatie

Meer informatie over de beurs is te vinden op gevel-online.nl. Hier kunnen bezoekers zich ook registreren.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.