#Bouwsector

Beurswijzer voor succesvol bezoek Bouwbeurs

Het Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom (CIB) lanceert een Beurswijzer. Daarmee krijgen innovatieve bouwondernemers volgens het CIB ‘waar voor hun tijd en geld’, als zij een bezoek brengen aan de Bouwbeurs 2013.

De CIB Beurswijzer stuurt het zoekgedrag van de beursbezoeker en neemt daarbij als vertrekpunt een bouwconcept. Iedere beursbezoeker kan daarbij een eigen concept hanteren. De tweede stap van de beurswijzer is gericht op de benoeming van een marktsegment en van de behoefte van de eindklant van het concept. In een derde stap worden bouwpartners gezocht en geselecteerd voor ontwerp, bouw, installatie, onderhoud en beheer en andere aspecten van het bouwproces. De vierde stap is gericht op het formuleren van een plan van aanpak en concrete actiepunten voor de samenwerking met de geselecteerde bouwpartners. De vijfde stap maakt de beurswijzer compleet met het benoemen van omissies en manco’s die voor de verdere ontwikkeling van een innovatief concept ingevuld moeten worden.

Met de CIB Beurswijzer beschikken innovatieve bouwondernemers volgens de makers over een praktisch hanteerbaar hulpmiddel om het beursbezoek te laten meewerken aan het succes van een bouwconcept. De Beurswijzer kan hier kostenloos worden gedownload.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.