#Bouwsector

BIMPraat bij Vink Bouw

Het Nationaal BIM Platform trapt het jaar af met een kennissessie over BIM op de bouwplaats. Deze BIMPraat On Tour vindt plaats op donderdag 30 januari bij Vink Bouw in Nieuwkoop.

Kwaliteit is in de bouwfase van een project van groot belang voor eigenaren van bouwwerken, omdat het veel invloed heeft op de beheerfase. Maar voor bouwbedrijven is de bouwfase uiteraard ook belangrijk, omdat de producten dan worden omgezet naar geld. Risico’s vertalen zich naar faalkosten en daarvan weet iedereen dat ze er zijn, maar ze zijn lastig uit te drukken in projectkosten.

Hulpmiddelen en nieuwe technologie die tijdens de uitvoering van een bouwproject kunnen worden gebruikt, zijn onmiskenbaar verbonden met BIM op de bouwplaats. Daarover wordt op donderdag 30 januari gesproken.

Sprekers

Drie experts – Mathijs Natrop (Solidu), Eelco van Es (Construsoft) en Ernst Bouma (Vink Bouw) –spreken over de waarde van BIM bij de implementatie ervan op de bouwplaats. Ook beantwoorden ze vragen en gaan in discussie met deelnemers. Deze BIMPraat biedt echte praktijkverhalen.

BIMPraat

De BIMPraat sessies van Het Nationaal BIM Platform worden maandelijks georganiseerd. Deze bijeenkomsten behandelen altijd een actueel en praktisch onderwerp. Experts gaan in op het thema en behandelen vragen van deelnemers. De bijeenkomsten zijn concreet en interactief en sluiten af met een borrel voor informeel contact met collega’s.

Aanmelden voor deze BIMPraat kan via Het Nationaal BIM Platform.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.