#Bouwsector

BOB start met praktijkcursussen BIM

(Beeld: BOB)

Opleidingsinstituut BOB start in het najaar met een aantal praktijkcursussen over BIM, gericht op calculatoren, projectleiders, werkvoorbereiders en het management. Met deze cursussen – ontwikkeld in samenwerking met een BIM-expert – maakt de deelnemer een stap in de virtuele wereld van BIM.

In de BIM-cursussen werkt BOB met kleine groepen, waardoor de docent veel aandacht kan schenken aan vragen en individuele begeleiding. De vertaling naar het eigen bedrijf is daardoor eenvoudiger. Voor bedrijven die nog helemaal aan het begin staan van BIM-ontwikkelingen organiseert BOB kennissessies, BIM en virtueel bouwen op bedrijfsniveau. Samen met jouw bedrijf stippelen we een route uit naar een succesvolle invoering van BIM.

Eerste stappen in virtuele bouwwereld

De deelnemers worden meegenomen in de wereld van virtueel bouwen en het Building Informatie Model. De cursussen zijn gericht op medewerkers van bedrijven, die de eerste stappen (willen) gaan zetten in een virtuele bouwwereld en op zoek zijn naar houvast in hun zoektocht. Medewerkers die echter al de nodige kennis en vaardigheden hebben verworven op het gebied van BIM, kunnen volgens de opleider met dit traject ook een fikse stap voorwaarts zetten.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Meer informatie en datums.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.