#Bouwsector

Boels Rental neemt IQ-Pass over

Boels Rental heeft IQ-Pass overgenomen, een belangrijke speler in tijdelijk toegangsprocesbeheer en -beveiliging voor de industrie, bouw, maritieme en offshore projecten. IQ-Pass startte in 2008 vanuit zijn vestiging in Breukelen en is actief in de Benelux en Duitsland.

Voor Boels Rental past deze overname in de strategie van expansie en positionering als ‘Total Solutions Partner’. Pierre Boels, de algemeen directeur van Boels Rental, zegt: “Door steeds strenger wordende wet- en regelgeving wordt professioneel toegangsprocesbeheer in toenemende mate een vereiste voor onze klanten. We hebben in IQ-Pass dé expert gevonden die onze ‘passion for solutions’ deelt. Een specialist op het gebied van ‘access control’ en ‘crowd management’, met optimale klantenondersteuning.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.