#Bouwsector

Bot & van der Ham en Rehorst Bouw het best in 2015

Bot & van der Ham (10 tot 50 beoordelingen) en Rehorst Bouw (meer dan 50 beoordelingen) waren in 2015 de best presterende bouwers op Bouwprestaties.nl.

Bouwbedrijf Bot & van der Ham uit Meerkerk (foto boven) scoorde in 2015 gemiddeld een 8,3. Volgens directeur John van der Ham onderstreept de prijs de tevredenheid van de klanten van het bedrijf. “Wij zijn dan ook zeer blij met dit waardevolle resultaat en trots dat we deze prijs mede namens onze medewerkers en samenwerkende partners in ontvangst mogen nemen.”

De score van Rehorst Bouw uit Bergambacht was gemiddeld een 8,2 in 2015. Rehorst Bouw is onderdeel van de Adriaan van Erk Groep, die ook vorig jaar in de prijzen viel.

????????????????????????????????????

Enquêtes

Klantgericht Bouwen (SKB) meet klanttevredenheid voor haar meer dan 100 deelnemers en publiceert de resultaten op www.bouwprestaties.nl. Hiervoor verstuurt zij enquêtes naar de kopers van nieuwbouwwoningen. Ieder jaar maakt SKB de beste presterende bouwers bekend in twee categorieën: meer dan 50 beoordelingen en 10 tot 50 beoordelingen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.