#Bouwsector

Bouw Compleet breidt uit met congres

bouwcompleet

Tijdens de twaalfde editie van Bouw Compleet Gorinchem vindt een driedaags congres plaats met onderwerpen ‘Veiligheid van gebouwen’, ‘Brandveiligheid in gebouwen’ en ‘Risicoaansprakelijkheid in de bouw’. Het congres vloeit voort uit een nieuw partnership tussen Evenementenhal en Euroforum.

Met het driedaagse congres krijgt de vakbeurs Bouw Compleet Gorinchem naar zeggen van de organisatie een stevige kwaliteitsimpuls. Elke dag vinden seminars plaats waarbij ervaringsdeskundigen ingaan op aansprekende onderwerpen uit de bouwbranche omtrent (brand)veiligheid en risicoaansprakelijkheid, waaronder de vuurwerkramp in Enschede. Het volledige programma van dit 3-daags congres is te vinden op www.evenementenhal.nl/bouwcompleet.

Gereedschapsplein

Evenementenhal geeft dit congres in samenwerking met Euroforum invulling. Met deze partij is de beursorganisatie een nieuw partnership aangegaan om de vakbeurs te voorzien van een extra kwaliteitsimpuls. Dat uit zich niet alleen in het 3-daags congres, maar is ook terug te zien op de beursvloer. Zo breidt de vakbeurs uit met een Gereedschapsplein en Duurzaamheidsplein. Bouw Compleet Gorinchem vindt plaats op 13, 14 en 15 september.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.