#Bouwsector

Bouw Compleet breidt uit met twee nieuwe pleinen

Bouw Compleet Gorinchem breidt in 2016 uit met twee nieuwe pleinen: Gereedschapsplein en Duurzaamheidsplein. Verder meldt de beursorganisatie van Evenementenhal dat grote namen uit de bouwwereld aangeven de samenwerking weer aan te willen gaan.

Gereedschapsplein en Duurzaamheidsplein maken hun debuut in Gorinchem. Beide pleinen maken onderdeel uit van een nieuw concept tijdens de Bouw Compleet-beurzen van Evenementenhal. Het moet exposanten de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier deel te nemen aan de beurs. Bovendien moeten de pleinen zorgen voor meer beleving op de beursvloer.

Regionale kracht

Bouw Compleet is een platform met diepe wortels in de regio. Dit uit zich onder meer in activiteiten op de beursvloer, op initiatief van regionale bedrijven. Het Regioplein-Zuid Holland Zuid is hier een voorbeeld van. Dit plein is opgezet voor en door enthousiaste bouwgerelateerde spelers uit de provincie.

Bouw Compleet Gorinchem vindt plaats op 13, 14 en 15 september. Meer beursinformatie: www.evenementenhal.nl/bouwcompleet. Bezoeken kunnen gratis e-tickets bestellen via www.evenementenhal.nl/bouw-go.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.