#Bouwsector

Bouw Compleet en meer in beurshal Gorinchem

In Evenementenhal Gorinchem worden 15, 16 en 17 september drie beurzen tegelijk gehouden: Bouw Compleet, Interieurbouw & Hout Vakbeurs (IHV) en Verticaaldagen Benelux. Bezoekers krijgen met één e-ticket toegang tot drie vakbeurzen. “Het zijn tenslotte branches die elkaar versterken”, motiveert adviseur Sanne Kanter.

“Juist deze combinatie zorgt voor nieuwe, interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers”, legt zij uit. Bij vakbeurs Bouw Compleet kunnen bezoekers demonstraties bijwonen en kennismaken met de laatste technieken en materialen uit de bouwbranche. Ruim 150 bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche maken hun opwachting op de beursvloer. Opvallend is het Regioplein Zuid-Holland-Zuid, een initiatief van en voor ondernemers uit de regio.

Op het buitenterrein van 2500 m2 vindt Verticaaldagen Benelux plaats. Een gevestigde beurs in de hoogwerkbranche, maar dit jaar voor het eerst in Evenementenhal Gorinchem. Interieurbouw & Hout Vakbeurs is de ontmoetingsplek voor stakeholders uit de hout-, jacht- en interieurbouw.

Gratis e-tickets

E-tickets voor deze beurzen zijn voor KvK-geregistreerden gratis verkrijgbaar via deze link.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.