#Bouwsector

Bouw Compleet in nieuwe stijl

Het beursconcept van Bouw Compleet is vernieuwd. De beursdata zijn aangepast naar woensdag 9 tot en met vrijdag 11 oktober 2019, één beurshal krijgt het thema ‘Leven in de Bouwerij’ en de overige hallen worden geclusterd per thema.

Bouw Compleet vormt al meer dan 20 jaar de ontmoetingsplek van Noordoost-Nederland waar alle geledingen uit de bouwbranche samenkomen. De vakbeurs trekt naast landelijke namen vooral regionale spelers, waardoor ook zichtbaar wordt wat er speelt in de regio. “Wat wij samen met onze exposanten willen bereiken, is dat de vakman op Bouw Compleet inspiratie opdoet om zijn werk efficiënter uit te kunnen voeren. Dat hij na zijn bezoek aan de beurs weet wat er speelt in zijn vakgebied. In een setting waar hij zich thuis voelt: laagdrempelig, gezellig en overzichtelijk”, aldus Jan-Wicher Vellinga namens Bouw Compleet.

Vrijdagopening

Om dit te realiseren, is het concept van Bouw Compleet vernieuwd. Met de vrijdagopening wil de organisatie alle bezoekers binnen de bouwbranche de gelegenheid bieden om de werkweek af te sluiten op Bouw Compleet. Daarnaast wordt beleving toegevoegd aan het nieuwe concept door onder andere hal 3 om te bouwen naar ‘De Bouwerij’. Hier komen netwerken, fun, entertainment en horeca samen.

Plattegrondindeling

Een andere grote wijziging in het concept is de nieuwe plattegrondindeling. Alle hallen worden per thema geclusterd. Iedere hal staat in het teken van een ander thema, waardoor bezoekers de beurs nog gerichter en efficiënter kunnen bezoeken. Het thema van hal 1 is ‘Bouwmaterialen & Constructie Algemeen’, hal 2 ‘Ruwbouw en Beton’, hal 3 ‘De Bouwerij’, hal 4 ‘Gereedschap en Persoonlijke Bescherming’ en hal 5 ‘Onderhoud en Afbouw’.

“Bouw Compleet moet het jaarlijkse feest voor bouwend Noordoost-Nederland worden”, aldus Vellinga. 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.