#Bouwsector

Bouw Compleet wordt Bouw Relatiedagen

Bouw Compleet is niet meer. De vakbeurs gaat verder als Bouw Relatiedagen. Twee beursdagen lang ligt de focus op de bouwsector in Noordoost-Nederland. De eerste editie is begin december in Evenementenhal Hardenberg.

“Bouw Compleet kent een rijke historie van bijna een kwart eeuw, maar het concept was aan vernieuwing toe”, legt Dirk van Gemert namens organisator Easyfairs uit. “We wilden een beurs van en voor de regio. Dat is Bouw Relatiedagen geworden. Bedoeld voor bouwvakkers in de brede zin van het woord: van metselaars en timmerlieden tot dakdekkers, klusbedrijven en aannemers. In loondienst of zzp’er.”

Opzet vakbeurs

De opzet van de nieuwe vakbeurs is gebaseerd op vier pijlers: expositie, workshops, banenmarkt en netwerken. Expositie is de beursvloer met exposanten waar bedrijven hun producten laten zien. De workshops vervolgens zijn laagdrempelig met praktische onderwerpen die dezelfde dag toepasbaar zijn. “Die het leven van een timmerman vanaf morgen net even iets makkelijker maakt.” Bouw Relatiedagen is ook de plek waar aannemers zich kunnen presenteren aan hun doelgroep. Ze kunnen hun bedrijf  pitchen aan bouwprofessionals die er wel oren naar hebben om van werkgever te veranderen. Netwerken kan dan weer in ‘Proost op de regio’.

Nationale Schildersvakprijs 2020

De eerste editie van Bouw Relatiedagen is op woensdag 1 en donderdag 2 december 2021 in Evenementenhal Hardenberg.

Meer weten over de Bouw Relatiedagen? Lees dan het interview met Dirk van Gemert in het mei-nummer van Aannemer.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.