#Bouwsector

Bouw steeds positiever gestemd

Bijna 75% van de bouwbedrijven geeft aan dat zij er beter voorstaan dan een jaar geleden. Dit blijkt uit een inventarisatie van BouwGarant onder haar deelnemers.

Toch houden veel bouwbedrijven nog een slag om de arm: slechts 30% geeft aan overtuigd te zijn dat de crisis definitief achter ons ligt.

“Wij zijn positief over de toekomst. Veel deelnemers geven aan een goed gevulde portefeuille te hebben. Niet alleen het werk neemt toe, maar onze deelnemers geven ook aan dat zij weer betere prijzen kunnen rekenen voor de geleverde diensten. Een zorg blijft het vinden van goed personeel”, aldus Rob de Groot directeur van BouwGarant.

Een opmerkelijk feit uit de inventarisatie is dat meer dan de helft van de bouwers het personeel wijst op de gevaren van Uv-straling. Dit is meer dan vorig jaar. “Vorig jaar hebben wij onze deelnemers hierop gewezen en we zijn verheugd dat dit ook wordt opgepikt”, aldus De Groot.

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.