#Bouwsector

Bouwbedrijf Geugies in tweede Wkb-lunch

Tonko Aeilkema van de gemeente Emmen en Jan Siebring van Bouwbedrijf Geugies zijn donderdag te gast in de tweede Wkb-lunchsessie georganiseerd door het Instituut voor Bouwkwaliteit.

Na de eerste sessie met kwaliteitsborger Keimpe Stroop onlangs wordt op donderdag 15 april de lunchtafel van 12.00 tot 13.00 opnieuw gedekt. Onder leiding van Titia Siertsema, implementatiemanager van de Wkb, schuift dan Tonko van de gemeente Emmen aan. Hij zal ingaan op de veranderingen die de wet op de kwaliteitsborging voor de gemeente betekent. Tegen welke problemen en uitdagingen zijn zij al aangelopen en welke oplossingen hebben zij gekozen? Jan Siebring van Bouwbedrijf Geugies sluit ook aan. Dit bouwbedrijf uit Sleen heeft al verschillende proefprojecten in de gemeente Emmen gedraaid en zal ingaan op de resultaten van deze proefprojecten.

Aanmelden voor de lunchsessie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.