#Bouwsector

Bouwbesluitberekeningen via webshop

Via een nieuwe webshop is het mogelijk bouwbesluitberekeningen online aan te vragen. De berekeningen zijn om op elk gewenst moment online te bestellen en zijn binnen 5 werkdagen gereed.

De website bouwbesluitshop.nl biedt diverse diensten aan voor een vaste prijs, zoals epc-, daglicht- en ventilatieberekeningen. Ook is het mogelijk om complete pakketten te bestellen, die voordeliger zijn dan het combineren van losse berekeningen. De diensten zijn bedoeld voor architecten, aannemers en eindgebruikers.

Bouwbesluitberekeningen verzekeren

Het mogelijk de berekeningen te verzekeren. Dat betekent dat voor eventuele wijzigingen in de bouwplannen geen nieuwe berekeningen hoeven worden aangevraagd. De wijzigingen worden dan voor 5% van de totale kosten uitgevoerd.

Bouwbesluitshop.nl heeft het Webshop Keurmerk. Het keurmerk garandeert dat je veilig kan betalen en dat de privacy beschermd is. Ook is het aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.