#Bouwsector

Bouwcampus beleeft officiële lancering

De Bouwcampus beleeft woensdag 13 januari de officiële lancering. Het thema van dit lanceringsevent is De Volgende Verdieping, net zoals de strategische route die De Bouwcampus voor de komende periode neemt.

De Bouwcampus is een ontmoetingsplaats in Delft voor de bouwsector waar partijen samen innovatieve oplossingen creëren voor vraagstukken op het gebied van leven, wonen en werken.

Ontmoetingsplek

Met de lancering heeft de bouwsector een plek waar partijen uit de gehele sector elkaar ontmoeten om vanuit verschillende perspectieven naar de cruciale vraagstukken te kijken. Hier kan de sector een antwoord vinden op en helpen richting te geven aan belangrijke veranderingen in de maatschappij, zoals vergrijzing, verstedelijking en verduurzaming. Tevens kent De Bouwcampus twaalf vaste bewoners die allen ondersteunend zijn aan de sector, zoals het Center for People and Buildings, COB, SBRCURnet, Building Changes, Post Academisch Onderwijs (PAO) en het BIM Loket.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.