#Bouwsector

Bouwend Nederland blij met verkiezingsuitslag

Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, is blij met de verkiezingsuitslag. Dat meldt hij op de site van Bouwend Nederland. Brinkman hoopt op een stabiel kabinet met een evenwichtig beleid, gericht op nieuw vertrouwen op de woningmarkt en dus economisch herstel. “In beide speelt de bouw een rol”, aldus Brinkman. ”De prioriteiten moeten liggen bij rust op de woningmarkt, net als bij de economisch cruciale infrastructuur. Een nieuw kabinet, Paars, Oranje, of met welk randje dan ook precies, heeft de sleutel in handen om de hele Nederlandse economie weer perspectief geven.”

Brinkman hoopt dat de nieuwe regering niet alleen zal bezuinigen of lasten zal verzwaren. “In Nederland is duidelijk behoefte aan echt perspectief. Dat komt er door weer te investeren: in een goede woning voor iedereen, in goede wegen en rioleringen waar we met z’n allen veel aan hebben.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.