#Bouwsector

Bouwend Nederland voortaan Koninklijk

Bouwend Nederland mag ‘Koninklijk’ toevoegen aan haar naam. De branchevereniging van de bouw- en infrasector ontving tijdens het online congres ‘Nu Bouwen aan Morgen’ de oorkonde die hoort bij dit predicaat.

Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland, kreeg de oorkonde op 7 december uit handen van Jaap Smit, de Commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Aanwezig was ook Michel Bezuijen, burgemeester van Zoetermeer. Leden en steakholders, die op dat moment samen met de brancheverenging het 125-jarig bestaan vierden, volgden de verrichtingen online.

Kroon op het werk

Zijn reactie: “We zijn enorm dankbaar en trots dat we vandaag deze mooie kroon op het werk van de hele bouw- en infrasector mogen zetten. De afgelopen 125 jaar hebben we dankzij de ondernemerszin, creativiteit en wilskracht van onze 4400 leden, medewerkers, oud-medewerkers en rechtsvoorgangers gebouwd aan een vitale sector. We zullen het Predicaat Koninklijk met trots voeren. En samen met onze leden door blijven bouwen aan het Nederland van morgen.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.