#Bouwsector

Bouwkeet verder als tuinhuis

Een tot tuinhuis omgebouwde bouwkeet, voorzien van water, verwarming en sanitair. Aannemer Stam + De Koning en installatiebedrijven Unica en Mansveld doen die cadeau aan communitygarden GardenMania, een mobiele tuin op 1500 vierkante meter asfalt midden op voormalig bedrijventerrein Strijp-S in Eindhoven.

Twee ontwerpers en twee organisatoren hebben de mobiele tuin uit idealisme en enthousiasme aangelegd. Liefhebbers kunnen er voor 35 euro per jaar tuinieren, maar het is ook een buitenpodium voor kunst en cultuur en er worden allerlei workshops en evenementen georganiseerd op het gebied van duurzaamheid. De mobiele tuin is tot en met oktober geopend.

VolkerWessels-dochter Stam + De Koning, Mansveld en Unica sponsoren GardenMania graag. “We vinden het belangrijk mee te werken aan een duurzame en maakbare samenleving waarbij wordt gezocht naar nieuwe mogelijkheden en technieken”, aldus directeur Arno van Tilburg van Stam + De Koning Bouw.

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.