#Bouwsector

BouwKennis Marketingprijs voor Leanworks

Bouwmaterialenhandel Raab Karcher is verkozen door zowel de vakjury als het publiek tot winnaar van de BouwKennis Marketing Jaarprijs 2015 met het concept Leanworks.

Met Leanworks ontzorgt Raab Karcher de aannemer van het volledige logistieke proces op het bouwproject. Binnen Leanworks werken alle betrokken partijen in een bouwproject samen om de aanvoer van materialen zo efficiënt mogelijk te verzorgen. Hierdoor staan bijvoorbeeld de goederen ’s ochtends al op de werkplek opgesteld waardoor de vakmensen meteen aan de slag kunnen en is er een productiviteitsverbetering van 10 tot 15% haalbaar. Door de materialen van alle betrokken partijen aan te leveren bij de HUB van Raab Karcher, kunnen alle materialen middels één vrachtbeweging gebundeld en Just-In-Time naar de bouwplaats getransporteerd worden. Raab Karcher biedt verder met dit concept de mogelijkheid om het sloop- en verpakkingsafval dat vrijkomt op het betreffende project retour te nemen. Lees hier een verhaal dat Aannemer eerder maakte over een renovatie door BAM Woningbouw met Leanworks.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.