#Bouwsector

BouwLokalen over gezond en comfortabel bouwen

BouwLokalen organiseert een nieuwe serie gratis bijeenkomsten voor de bouwprofessional. De serie ‘Verbeter uw resultaat met comfortabel bouwen’ besteedt aandacht aan gezonde gebouwen en de belangrijkste aspecten die comfortabel bouwen met zich mee brengt. Een gezond en comfortabel gebouw zorgt namelijk niet alleen voor een tevreden klant, maar is ook financieel een logische keuze.

Gebouwen waar extra aandacht aan het binnenklimaat is besteed, zijn gemakkelijker te verhuren en vangen een hogere huurprijs. Daarnaast is de eindgebruiker minder snel ziek, productiever en gelukkiger. Maar hoe realiseer je een gebouw dat echt aangenaam is? En hoe ontstijg je daarbij de minimale eisen van het Bouwbesluit? Deze serie BouwLokalen gaat hier dieper op in.

Aan bod komen vragen als: ‘Wat is een comfortabel gebouw en hoe realiseert u dat?’ en ‘Welke rol heeft de klant bij het bepalen van de comfortwensen?’. Ook worden zaken als toegang tot daglicht, ventilatie, binnentemperatuur en akoestiek verder uitgelicht. Vooruitstrevende praktijksprekers vertellen vanuit hun ervaringen hoe zij gebouwen met betere gebouwprestaties realiseerden.

Meer informatie en aanmelden

Van 29 september tot en met 5 november vinden er over dit thema 12 gratis BouwLokalen plaats, verspreid over het land. Iedere BouwLokalen-bijeenkomst start om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De zaal gaat om 15.30 uur open. Het programma staat uiterlijk een week voor de start van de serie online. Meer informatie is te vinden op bouwlokalen.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook direct aanmelden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.