#Bouwsector

Bouwnu.nl bezig aan opmars

Reviewsite Bouwnu.nl is bezig aan een opmars. Sinds februari zijn er, mede dankzij een winactie voor consumenten, honderd nieuwe beoordelingen geplaatst. Topscoorder is momenteel Jansen Terborg met een gemiddelde van 9,1 uit 17 beoordelingen.

Mede-eigenaar Rob Schoonenberg wordt geïnterviewd in de nieuwsbrief van Bouwnu over die prestatie (ook hier te vinden op de website van Bouwend Nederland). Hij vertelt onder meer dat een opdrachtgever van buiten het standaard werkgebied van het bouwbedrijf Jansen Terborg vond via selectie op de website.

‘Wees niet bang’

Gevraagd naar tips voor andere aannemers zegt hij: “Wees niet bang om beoordeeld te worden. Als je met je klanten net zo omgaat als je zelf behandeld zou willen worden heb je niets te vrezen. Zelf ben ik vaak onderweg van en naar klanten. Onderweg bel ik vaak mensen op om ze te vertellen hoe het er voor staat als ze bijvoorbeeld op een offerte wachten of om te vragen hoe het gaat als we bezig zijn. Juist die persoonlijke aandacht vinden mensen fijn. En dat zie je terug in de scores.”

‘Gezonde stap voor de bouwsector’

Op Bouwnu staan nu 3431 aannemers en 310 reviews. Aannemer interviewde directeur Edwin Groot van initiatiefnemer Stichting Klantgericht Bouwen bij de start van Bouwnu: “Dit is een mooie, gezonde stap voor de sector.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.