#Bouwsector

Bouwnu.nl maakt genomineerden Beste Bouwer(s) en Verbouwer 2022 bekend

Afgelopen week heeft de vergelijkingssite van aannemers en bouwbedrijven Bouwnu.nl de genomineerden van de verkiezing Beste Bouwer(s) en Verbouwer 2022 bekendgemaakt. De nominaties, opgedeeld in drie categorieën, zijn gebaseerd op zowel het aantal als de kwaliteit van de klantbeoordelingen op bouwnu.nl. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 9 februari van 10.30 uur en 11.15 uur in het BouwBeurs NieuwsCafé.

Genomineerden

De verkiezing Beste Bouwer(s) en Verbouwer 2022 bestaat uit drie categorieën. Voor elk van deze categorieën zijn drie bedrijven genomineerd.

Beste Bouwer 2022 (10 tot en met 49 reviews):

  • Aannemersbedrijf Kuipers B.V.
  • Bajo Bouw & IJzerwerken
  • M2 Bouw

Beste Bouwer 2022 (50 of meer reviews):

  • ABB Bouwgroep BV
  • HMU Olsthoorn – ThuisinBouwen
  • Heilijgers

Beste Verbouwer 2022 (10 of meer reviews):

  • Aannemersbedrijf RJ Bouw- en vastgoed
  • Riezebos Bouwbedrijf
  • Bajo Bouw & IJzerwerken

Achtergrond bij de nominaties

Bouwbedrijven die actief zijn in (nieuw)bouw en verbouw profileren zich op Bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Die reviews bestaan uit kwalitatieve én kwantitatieve feedback. Om mee te doen aan de Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het Jaar moeten bedrijven minimaal tien reviews in 2022 ontvangen hebben. Bouwbedrijven die zowel werkzaam zijn in nieuwbouw als verbouw kunnen feedback krijgen op beide expertises. Bij het bepalen van de Beste (Ver)Bouwer van 2022 is per prijs onderscheid gemaakt tussen de reviews over nieuwbouw en verbouw.

Portretten in vakblad Aannemer

De winnaars ontvangen van Bouwnu.nl een oorkonde en een award, en een promotiepakket met onder meer gepersonaliseerde visuals, e-mailhandtekeningen en persberichten. Bovendien zullen alle winnaars in de tweede editie van Aannemer dit jaar geportretteerd worden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.