#Bouwsector

Bouwspeciaalzaak Bauhaus opent tweede vestiging

Bouwspeciaalzaak Bauhaus opent donderdag aan Het Plein in Hengelo het tweede filiaal van het internationale bouwcentrum. Verspreid over ca. 15.000 vierkante meter winkelruimte en speciale afdelingen, zoals de Stadstuin, Badkamerland en een bouwmaterialen drive-in, vindt de vakman een enorm aanbod aan producten.

Voor het zogenoemde Prof Depot heeft Bauhaus een vakassortiment van hoge kwaliteit samengesteld dat is afgestemd op de vraag van vaklieden en bouwbedrijven. De selectie bestaat uit krachtige bouwapparatuur, steigers, bouwchemie, isolatiemateriaal en nog veel meer. Bauhaus opent doordeweeks om 7 uur.

De vestiging verenigt 15 speciaalzaken onder één dak: Van bouwmaterialen en ijzerwaren tot parket en sanitair. De vestiging in Twente heeft een grote bouwmaterialen drive-in: de klant kan met auto of bus direct naar het schap rijden en het benodigde materiaal inladen. Aan de kassa worden alle producten gescand en afgerekend, zonder uit te stappen.

Landelijke dekking

Bauhaus Nederland is een 100% dochter van het Zwitserse Interbauhaus, dat inmiddels in 19 landen in Europa actief is. De vestiging Hengelo krijgt 140 medewerkers. Het bedrijf heeft de ambitie om zo snel mogelijk landelijke dekking te hebben, met circa vijftien vestigingen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.