#Bouwsector

Breed kennisprogramma Bouw Compleet

Vakbeurs Bouw Compleet viert op 10, 11 en 12 oktober haar twintigste editie. Deze jubileumeditie wordt gecombineerd met Schilder-, Glas en Afbouw (SGA) Vakdagen en biedt ditmaal een breed kennisprogramma.

De gekozen thema’s zijn: automatisering, BIM, circulair bouwen, duurzame inzetbaarheid, innovatieve materialen en producten, omgevingsmanagement, technische verduurzaming, aanbestedingswet en wet/regelgeving persoonsgegevens 2018.

Al deze onderwerpen komen uitvoerig aan bod in diverse lezingen op het kennisplein in Hal 1 en Hal 2. Voor het vaststellen van de thema’s is uitvoerig onderzoek verricht om te toetsen welke onderwerpen de bouwprofessional in het algemeen, en de Bouw Compleet-bezoeker in het bijzonder, interesse heeft. Door deze aanpak heeft de organisatie getracht gehoor te geven aan de vraag uit de markt.

Aan het woord komen onder andere Studio RAP, Stichting Pioneering, Bouwend Nederland, Volandis, BIM4ALL, PRO4ALl, Non-Babylon en Bouwpartner Groep (BPG). Het volledige kennisprogramma is hier te vinden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.