#Bouwsector

Breedplaatvloeren: de veelgestelde vragen

Bouwend Nederland heeft een overzicht beschikbaar gesteld met veelgestelde vragen over breedplaatvloeren.

Naar aanleiding van de instorting van een in aanbouw zijnde parkeergarage op Eindhoven Airport (27 mei 2017) is een landelijk onderzoek gestart naar gebouwen waarin breedplaatvloeren zijn verwerkt. Om aannemers te kunnen informeren over de belangrijkste zaken rondom dit onderwerp, heeft Bouwend Nederland een overzicht van veelgestelde vragen over breedplaatvloeren – en de antwoorden hierop – online gepubliceerd. Vragen als ‘Hoe moet de aannemer reageren als een opdrachtgever hem vraagt of de vloer in een gerealiseerd gebouw wel veilig is en verzoekt dit aan te tonen?’ en ‘Hoe zit het met de aansprakelijkheid van de bij het bouwproces betrokken partijen?’

Leden van de brancheorganisatie kunnen met overige vragen over breedplaatvloeren terecht bij een speciale helpdesk of een online themapagina.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.