#Bouwsector

Building Holland verplaatst én digitaal

Building Holland verhuist naar komend voorjaar. De fysieke editie althans. Dit jaar komt er namelijk nog wel een digitaal event.

De fysieke editie die stond gepland op 27, 28 en 29 oktober 2020 in RAI Amsterdam wordt verplaatst naar 30 maart tot en met  1 april 2021. Op de oorspronkelijke beursdagen presenteert Building Holland een digitaal gedeelte dat online te volgen is. In Building Holland Digital geven sprekers presentaties over het verduurzamen van vastgoed. Ook zijn verschillende discussiepanels online bij te wonen. Verder is de nationale werkconferentie van partner Cirkelstad drie dagen lang online te volgen.

Digitaal feest

“Ook voegen we een fysiek randje toe aan het programma, want we organiseren in samenwerking met onze partners een aantal inspirerende activiteiten”, verduidelijkt Dirk van Gemert. “Kortom: het hybride event van Building Holland is een combinatie van top keynote sprekers, verschillende awards en nominaties. We maken er een driedaags digitaal feest van voor de bouw- en vastgoedsector.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.