#Bouwsector

Bus op slot via app

De bus op slot doen via een app; Van den Born carrosserie B.V. en Businbedrijf.nl introduceren deze nieuwe manier van busbeveiliging. Het Meroni UFO Cloud smart slot is op vele manieren in te zetten, afhankelijk van de wensen van de gebruiker.

Zo kun je je bus openen via je telefoon, automatisch openen als je in de buurt bent, geografische en tijdszone begrenzing. Daarnaast is het digitaliseren van de originele voertuigsleutels mogelijk, zodat het voertuig ook met de telefoon geopend kan worden. Alles is te regelen en in te zien via een webbased platform op je desktop of via de app.

Het hele systeem is op hoog niveau beveiligd en communiceert met het slot via bluetooth. De integratie van een gezamenlijke poort of toegangsdeur is mogelijk.

1 reactie op “Bus op slot via app

  1. Ik vond het een interessant artikel om te lezen. Inderdaad voordelig om de bus via een app te sluiten. Hoe veilig is deze techniek tegen inbrekers? Moet je naar een slotenmakersbedrijf gaan voor het installeren of naar een ander specialist?

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.