#Bouwsector

CRH Structural vanaf nu De RuwBouw Groep

De RuwBouw Groep is de nieuwe naam voor CRH Structural. Met de naamswijziging zet het bedrijf naar eigen zeggen ‘de volgende stap in de verbetering van de efficiëntie binnen het bouwproces’.

De leverancier van Heembeton wanden, Dycore vloeren en Calduran kalkzandsteen wil de industrialisatie van de ruwbouw volwassen maken. Algemeen directeur Frank van Lookeren Campagne: “Bouwbedrijven zoeken naar wegen om faalkosten te verminderen en risico’s te beperken. Industrialisatie van het bouwproces is de weg daarnaartoe. De ruwbouw is letterlijk de basis waar alles in samenkomt en dat is waar De RuwBouw Groep het verschil kan en wil maken.”

Nauwere samenwerking

De leverancier heeft de interne organisatie afgestemd op nauwere samenwerking met bouwbedrijven en toeleveranciers in de keten. Vanaf de eerste fase van een project en door gebruik te maken van BIM moeten opeenvolgende stappen in het bouwproces beter op elkaar aansluiten. De jarenlange technische kennis en ervaring vanuit de drie merken leidt tot integrale toepassingsadviezen en begeleiding voor afnemers.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.