#Bouwsector

Dag van de Bouw: 159 projecten open

De inschrijving van projecten voor de Dag van de Bouw 2016 is gesloten. Over een maand, op zaterdag 4 juni, gaan er in totaal 159 bouwlocaties in Nederland een dag open voor publiek.

Iedereen is welkom om een project te bezoeken. Kijk hier voor een overzicht van de locaties die opengaan. “Hoe vaak kun je dat nu meemaken? Een kijkje op een bouwlocatie die normaal afgesloten is met een bouwhek”, aldus het organiserende Bouwend Nederland. De provincie Zuid-Holland is koploper met 36 projecten.

De deelnemende bedrijven laten met trots zien wat zij realiseren achter deze bouwhekken. Mensen krijgen een rondleiding; soms kun je zelf timmeren, metselen of straten. Of krijg je de mogelijkheid om in een hijskraan te stappen. Kijk bij de faciliteiten wat de projecten in petto hebben.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.