#Bouwsector

Dag van de Bouw 2021 gecanceld

Geen voor het publiek geopende bouwlocaties dit jaar. De landelijke Dag van de Bouw 2021 gaat namelijk niet door. Het is momenteel nog te onduidelijk welke beperkende maatregelen rondom evenementen er op 25 september nog van kracht zullen zijn.

De Dag van de Bouw is een jaarlijkse open dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis en waarde van de bouw en infra.

Alternatief

Voor 2021 werd de dag eerst gepland op 19 juni en daarna verplaatst naar 25 september. Helaas is ook deze editie (net als eerder die in 2020) vanwege onduidelijkheid over de op dat moment geldende corona-maatregelen geannuleerd. Bouwend Nederland onderzoekt welke mogelijkheden er zijn voor een alternatieve imago-campagne voor de bouw en infra in 2021.

Organisatoren

Bouwend Nederland organiseert de landelijke open bouwdag. Sinds 2017 in samenwerking met VNconstructeurs, Aannemersfederatie Nederland, Techniek Nederland en de Dag van de Architectuur. De dag wordt samen met de leden opgezet en uitgevoerd.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.