#Bouwsector

Dagelijks live gesprekken in het BouwBeurs Nieuwscafé

Frans Reichardt (rechts) is tijdens de BouwBeurs de interviewer in het Nieuwscafé.

Luisteren naar inspirerende verhalen van koplopers in de bouw? In het BouwBeurs Nieuwscafé houdt anchorman Frans Reichardt dagelijks live interviews met bouwers die een stapje extra zetten op de thema’s energieneutraal bouwen, renovatie & transitie, gezonde gebouwen en personeel & veiligheid.

Hoe renoveer je in stappen naar nul op de meter, zonder spijt te krijgen van een eerdere maatregel? Hoe ziet een nieuwbouwwijk in 2030 er uit? Groen bouwen met natuurlijke materialen, hoe doe je dat in de praktijk? Hoe scoor je 9’s en 10’en bij je klanten? En hoe kun je actief sturen op veiligheid en gezondheid binnen je bouwbedrijf?

In het BouwBeurs Nieuwscafé, dat wordt geprogrammeerd door Aannemervak.nl, ligt de nadruk niet op visioenen en vergezichten, maar geven vooral bouwers met hun eigen verhaal antwoorden op bovenstaande vragen.

De gesprekken worden elke dag tijdens de BouwBeurs – van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari – live gehouden op de beursvloer. Bezoekers kunnen hierbij zijn, of de gesprekken live volgen op de schermen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.