#Bouwsector

De Digitale Pocketguide: jouw gids op de BouwBeurs

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari 2023 vindt in de Jaarbeurs te Utrecht de BouwBeurs plaats. Wil jij goed voorbereid de BouwBeurs bezoeken? Raadpleeg dan onze Digitale Pocketguide!

De BouwBeurs is een groots evenement voor bouwprofessionals. Honderden standhouders staan in diverse Jaarbeurs-hallen klaar om je te ontvangen. Bovendien vinden in verschillende theaters en op diverse pleinen tal van activiteiten plaats. Wil je overzicht houden? Dan komt de Digitale Pocketguide van pas.

Deze bevat namelijk alle praktische informatie die je nodig hebt om je weg te vinden op de BouwBeurs. In de Digitale Pocketguide vind je een overzicht van de aanwezige exposanten, ingedeeld per hal, de programma’s van de diverse theaters en pleinen, en uiteraard mag een plattegrond niet ontbreken. Ten slotte bevat de Pocketguide inspirerende verhalen van deelnemende exposanten.

Raadpleeg de Digitale Pocketguide en vind je weg op de BouwBeurs!

De Digitale Pocketguide is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Jaarbeurs.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.