#Bouwsector

Derde nummer vakblad Aannemer op de mat

Een nieuwe editie van het vakblad Aannemer ligt vrijdag bij u op de mat. Met hierin onder andere een verhaal over Bouwbedrijf Vosman. Een traditioneel bedrijf, maar wat werkt volgens een strak proces. En zo altijd tevreden klant heeft. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

ONE-woning

In Sneek zijn in twee dagen twintig verplaatsbare Heijmans ONEwoningen geplaatst. De all-electric huizen komen in twee kant-en-klare delen op de bouwplaats aan. De modulaire units worden in de fabriek in Sliedrecht geprefabriceerd.

Omniguard

Om ramen – maar ook beton en sanitair – tijdens de bouwfase te beschermen tegen beschadiging, ontwikkelde Hakron het product Omniguard: een spuitbare folie waarmee kostbare oppervlakken gedurende de hele bouwfase worden beschermd.

EverUse

Vijf jaar van pionieren had EverUse uit Sneek nodig om de juiste verhoudingen
te vinden en het ideale productieproces te ontwikkelen. Uit de fabriek rollen nu circulaire cellulose isolatiematten, gemaakt van o.a. papierafval, die de markt moeten veroveren.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.