#Bouwsector

Deurromp op maat online bestellen

Kegro Deuren introduceert een web-omgeving waar de professionele verwerker zelf een deurromp kan samenstellen en bestellen.

De houtfabrikant voorziet de deurrompen van alle machinale voorbewerkingen en verstuurt die naar de locatie van de klant. Hij kan de deur vervolgens zelf afwerken.

KegaTherm

Op Deurenopmaat.nl wordt ook de nieuwe KegaTherm deurromp aangeboden. Bestaande uit een, voor profileringen ruim bemaat, raamwerk van geoptimaliseerd hardhout met een extra brede stabiliserende sluitstijl. Hierdoor kunnen slotfrezingen probleemloos worden uitgevoerd, zonder risico op capillairen.

Daarnaast is de deurromp voorzien van een thermisch onderbroken lijnvormige stabilisatiestijl in het frame. Dat zorgt voor een goede vormvastheid (stabiliteitsklasse 2). De dekplaten zijn in Tricoya uitgevoerd. De vulling is geïnjecteerde PUR van 85 kg m3 met een hoge isolatiewaarde.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.