#Bouwsector

DigiDare Award beloont digitale samenwerking

Praten over digitalisering in de bouw doen we al heel lang. Om de vaart erin te brengen, moeten we meer ervaringen uitwisselen. Precies daarom is de DigiDare Award in het leven geroepen: de jaarlijkse prijs voor goede voorbeelden van digitale samenwerking in de bouw. Want digitalisering draait om techniek, maar vooral om mensen die met nieuwe technieken aan de slag moeten, stelt initiatiefnemer het BIM Loket, dat samenwerkt met digiGO.

Goede voorbeelden

Wie het afgelopen jaar stappen heeft gezet in digitale samenwerking en wil meedingen naar de DigiDare Award 2021 kan een pitch insturen tot 1 augustus. De finale vindt plaats tijdens de BIM Loket D-Day, op 1 oktober.

Het onderwerp van de pitch moet een concrete relatie hebben met digitalisering in de bouw en vastgoed, infra en/of ruimtelijke omgeving. Bovendien betreft het een bijdrage aan de nieuwe cultuur van digitale samenwerking. ‘Dus niet: wij zijn zo goed met BIM bezig. Maar wel: door betere samenwerking met onze leveranciers maken we nu veel minder fouten’, zo geeft de organisatie als voorbeeld aan op de website.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Naar de website van de DigiDare Award.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.