#Bouwsector

Dijkstra Draisma wint Koning Willem I Prijs

Tweede van links: Biense Dijkstra van Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft de Koning Willem I Prijs gewonnen in de categorie  mkb. Het Friese aannemingsbedrijf is daarmee geprezen voor getoonde durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen in de afgelopen jaren.

De Koning Willem I Prijs is een prestigieuze en onafhankelijke ondernemingsprijs die tweejaarlijks wordt toegekend door de Koning Willem I Stichting. De prijs wordt in twee categorieën uitgereikt: grootbedrijf en mkb. Ondernemingen die de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond, komen in aanmerking.

Winnaars

AFAS Software is de winnaar in de categorie grootbedrijf; Bouwgroep Dijkstra Draisma in de categorie mkb. De Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap is gewonnen door Eosta. Zo bleek maandag 28 mei tijdens de officiële ceremonie in Stadsschouwburg Nijmegen. Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer en Klaas Knot, voorzitter van de Koning Willem I Stichting en president van De Nederlandsche Bank, reikten de prijzen uit.

Bekroning op werk

Bouwgroep Dijkstra Draisma staat garant voor meer dan 110 jaar bouwervaring. Vanuit twee vestigingen – Bolsward en Dokkum – richt de onderneming zich met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en Noordoostpolder. Onder de naam DD Wonen biedt  het aannemingsbedrijf duurzame oplossingen voor nieuwbouw, renovatie, zorg en leefbaarheid. De Koning Willem I Prijs is de categorie mkb is de ultieme bekroning op het werk, aldus Biense Dijkstra.

Reactie

“Succes betekent voor ons blijven innoveren en aanpassen aan de veranderingen in de wereld om ons heen. Dit lukt alleen met een bedrijf dat helemaal in haar kracht staat met tevreden medewerkers, die doen waar ze goed in zijn. Wij zijn enorm trots op dit resultaat en kunnen niet wachten om morgen, na gebak, aan de slag te gaan met ons gezamenlijke doel om in 2030 50% klimaatneutraal te zijn. Dat is slechts 20% een technische, maar voor 80% een sociale uitdaging. Daar gaan we ons best voor doen, met ondersteuning van deze prijs.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.