#Bouwsector

Dit zijn de best beoordeelde bouwers van 2019

De winnaars in de BNR studio.

Kuipers & Koers Bouw, Bot & van der Ham – ThuisinBouwen en Cammeraat Bouwtechniek zijn in de prijzen gevallen bij de verkiezing van de Beste Bouwer(s) van Bouwnu.nl. Al deze bouwbedrijven ontvingen in 2019 gemiddeld de hoogste beoordelingen van consumenten in hun categorie.

De uitreiking van de prijzen vond maandag plaats in Café Restaurant Dauphine in Amsterdam, waarna de winnaars rechtstreeks de naastgelegen radiostudio van BNR Nieuwsradio in gingen, om live op de radio in gesprek te gaan met Paul Laseur, presentator van BNR Bouwmeesters.

Beste Bouwer(s) 2019

In de twee categorieën voor de Beste Bouwer verkiezing hebben onderstaande bedrijven een podiumplaats gekregen, op basis van de beoordelingen van kopers in 2019.

10 – 49 reviews

  1. Kuipers & Koers Bouw
  2. M2 Bouw
  3. Bouwbedrijf Hoogeslag

50 of meer reviews

  1. Bot & van der Ham – ThuisinBouwen
  2. Trebbe Wonen
  3. Rehorst Bouw

Beste Verbouwer 2019

In deze categorie hebben twee bedrijven exact hetzelfde aantal punten. Zodoende staan twee bedrijven op een gedeelde derde plaats. Saillant detail; ook in deze categorie vinden we Kuipers & Koers Bouw B.V., dat tevens is uitgeroepen als Beste Bouwer 2019 (10-49 reviews).

10 of meer reviews

  1. Cammeraat Bouwtechniek
  2. Bouwbedrijf E.H. de Vries
  3. Kuipers & Koers Bouw en Timmer- en Aannemingsbedrijf A. Goudriaan en Zoon

Reacties winnende bouwbedrijven

Op de vraag waarom deze bouwbedrijven hoge beoordelingen ontvangen van consumenten op bouwnu.nl, geven ze verschillende antwoorden, met als gemene deler: klantgerichtheid en duidelijke communicatie.

Beste Bouwer 2019 (10-49 reviews)

Jeroen Kuipers van Kuipers & Koers Bouw uit Emmen: “Klantgerichtheid is voor ons een proces waarin we hanteren dat het nieuwe huis een feest moet zijn. Belangrijk is daarbij het bewustzijn dat we bouwen alsof we voor onszelf bouwen. Hetzelfde geldt voor het meenemen van de klant in het proces; hij is als leek immers veelal niet bekend met het proces. Dit alles maakt dat de klant precies weet hoe er gebouwd wordt, als ook waar hij zelf beslissingen over mag en kan nemen, op het ideale moment. Dit zorgt voor rust en een prettige samenwerking tijdens de bouw.”

Beste Bouwer 2019 (50 of meer reviews)

John van der Ham van Bot & van der Ham – ThuisinBouwen uit Meerkerk: “Uitgeroepen worden tot Beste Bouwer went zeker niet! Misschien geldt zelfs wel het tegendeel. Want de beste worden is één, maar de beste blijven is nog wel een grotere uitdaging. We blijven luisteren naar de kopers en blijven verbeteren om de verwachting van de koper te overtreffen. Zo zijn onze collega’s op de bouwplaats onze ogen en oren. Op die manier kunnen we het complete proces, van ontwerp tot oplevering, optimaal monitoren op klantbeleving en kwaliteit.”

Beste Verbouwer 2019 (10 of meer reviews)

Cammeraat Bouwtechniek uit Waddinxveen deelde vorig jaar in deze categorie een tweede plek. ”Klantgerichtheid, het lijkt zo simpel. Maar dat is het niet,” meent Cors Cammeraat. ”Onze ervaring is dat als de verbouwing eenmaal goed is afgerond, opdrachtgevers graag een positieve review schrijven en dit ook met buren, kennissen en collega’s delen. Dat is geweldig, want mond-tot-mond reclame (ook online) is nog altijd de beste reclame!”

Top 10

Deze maand wordt de volledige Top 10 van de drie categorieën bekendgemaakt. Want ook de bedrijven die niet op het podium stonden, maar wel in hun bedrijfsvoering een klantgerichte benadering toepassen, verdienen het om vermeld te worden, aldus Bouwnu.nl.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.